Suntem o echipă formată din tineri creativi și cu multă energie. Vrem să oferim tinerilor din România perspectiva celei mai avantajoase investiţii, şi anume educaţia bazată pe valori personale şi exprimarea propriilor opinii şi viziuni într-un context economico-financiar.

Trainerii noştri dețin cunoştinţe complementare din domenii  variate (psihologie, sociologie, pedagogie, andragogie, antropologie, managementul resurselor umane şi dezvoltarea carierei, comunicare şi marketing) şi au aptitudini financiare, economice şi de management.

Loredana

Este absolventă a Universității din București, Facultatea de Administrație și Afaceri, Profilul Administrarea Afacerilor (2015). În prezent, urmează cursurile de master în cadrul aceleiași facultăți, specializarea Consultanță în Afaceri în limba Engleză.

Alexandra

Este absolventă a Academiei de Studii Economice București, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune (2016). Alexandra detine un certificat de cunostinte financiare eliberat de Institutul „Mathias” din Ungaria.

Alexandra

Alexandra Sava

trainer

este absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (2006), profilul Filologie. Are o experienţă de 3 ani ca formator acreditat şi expertiză în proiecte naţionale şi europene.

Nora

Nora Dobre

consultant

Este absolventă a Universităţii “Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (1998).

Henrietta

este absolventă a Universităţii Transilvania, Facultatea de Inginerie Tehnologică şi Management Industrial (2008). În 2014, şi-a finalizat studiile de masterat în Managementul Afacerilor în Industrie.

Oana

Oana Sandu

coordonator

este absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Litere (2006), cu specializare în Relaţii Internaţionale-Studii Cultural Europene. În 2008, şi-a finalizat studiile de masterat în Managementul Proiectelor, Facultatea de Relaţii Publice şi Comunicare din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.