În data de 01, respectiv, 02 august, a avut loc o nouă întâlnire în București, întâlnire în care  s-au reunit reprezentanții celor două echipe de la Fundația Dreptul la Educatie și de la Fundația OTP Fáy András, obiectivul întâlnirii constând în proiectul cu titlul „CareerProgramme – Going beyond borders” ,  în cadrul programului ERASMUS+.

Intalnire proiect august_2

Cerificarea pentru modulele de orientare în carieră pentru liceeni

Partenerii au fost foarte eficienți în cele două zile. Durata proiectului este de doi ani, iar în cadrul întâlnirii s-a discutat despre modul de decurgere a proiectului până la ora actuală, precum și, despre etapele ce urmează a fi implementate până la finalul acestuia. De asemenea, partenerii au evaluat totodată și impactul proiectului asupra organizațiilor, grupurilor țintă și asupra altor părți interesate.

Reprezentanții celor două fundații au controlat împreună partea administrativă și financiară. În urma acestui control, au concluzionat că proiectul decurge conform planului, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere financiar.

Prima parte a examenului de certificare (privind modulele de training pentru școala generală) a avut loc în tabăra de vară de la Balaton, tabără organizată de către Fundația OTP Fáy András pe la sfârșitul lunii iulie, iar a doua parte a examenului (modulele pentru liceeni) a avut loc în cadrul acestei întâlniri.

Fundația din România a demarat planificarea și organizarea programelor cu același entuziasm precum echipa de la Fundația OTP Fáy András din Ungaria.

 

Leave reply:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *