În data de 8 decembrie 2016 a avut loc evenimentul de diseminare al rezultatelor proiectului „CareerProgramme – Goying beyond Borders”, eveniment desfășurat la centrul OK Központ” din Budapesta. Evenimentul a fost organizat de către Fundația OTP Fáy András în parteneriat cu Fundația „Dreptul la Educatie” și a fost implementat în cadrul programului ERASMUS+.

Proiectul numit „OK KARRIER” a fost dezvoltat de către experții Fundației OTP Fáy András, obiectivul principal al programului constând în instruirea elevilor din ciclul gimnazial și liceal în vederea planificării carierei profesionale în raport cu oportunitățile existente pe piața muncii.

La eveniment au participat aproximativ 100 de persoane atât din România cât și din Ungaria, printre care amintim: personal didactic din ciclu gimnazial și liceal, elevi, părinți, reprezentanți ai sectorului nonguvernamental și nu în ultimul rând, jurnaliști, care, la finalul prezentării, au discutat atât cu reprezentanții celor două fundații, cât și cu elevii participanți.

 

 

Dr. Sarkady-Kiss Lilla, managerul proiectului Erasmus+ a declarat:

„Suntem extrem de onorați de faptul că atât de multe persoane au acceptat invitația noastră și urmează să ascultați rezultatele și experiențele obținute până în prezent în cadrul proiectului.”

Evenimentul s-a încheiat cu succes, o dovadă în acest sens fiind cererea mare venită la fața locului din partea mai multor profesori doritori de a-și înscrie elevii în programul de orientare în carieră.

Trackback URL: http://estedreptulmeu.ro/rezultatele-programului-orientare-cariera/trackback/

Leave reply:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *